3D gumi burkolatú játszótéri eszközök

Az Evin Tech Kft. 2017-től Magyarországon elsőként és egyedüli forgalmazóként kezdte meg a 3D játszótéri eszközök értékesítését.

Az összes figura, alakzat nem csak esztétikus, kellemes benyomást kelt, hanem olyan tematikus játszótéri eszköz, amivel a gyerekek bele tudják élni magukat a mese világába. Ugyanakkor a használatuk során az eszközök megmászásával a gyerekek fizikai erőnlétük és egyensúlyérzetük is fejlődik. A bölcsődés korcsoporttól kezdve az óvodai korcsoporton át az iskolás korcsoportig minden korosztály megtalálja benne a saját játék élményét.

Jelenleg 46 különböző játékok állnak rendelkezésre a kis dombocskától a széleskörű állatfigurákon át a repülő csészealjig.

Minden egyes elemet gondosan tervezték meg, hogy a gyerekek bátran tudják használni, nem kell félni a veszély forrásoktól ugyanis eszköz legmagasabb pontja is csak 1 méter magasságú. Az eszközök megfelelnek az EN 1176 játszótéri eszközökre vonatkozó szabványi követelményeknek és tanúsítvánnyal rendelkeznek.

Vázszerkezete egy nagyon kemény üvegszálas anyag keverék, melynek felülete egy puha és kitűnő minőségű, tartós színes EPDM gumival van bevonva, ami nem csúszik és könnyen takarítható, lemosható. A fém részek tűzi horgonyzást követően porszórt festéssel készülnek.

Az eszközt készen lehet vásárolni, így bárhova könnyedén fűre, homokba, műfűre, gumiburkolatra bárhova letelepíthető, de minden esetben le kell rögzíteni.

Az árak nettó árak, és nem tartalmazzák az eszközök helyszíni összeszerelését, telepítését, a szükséges ütéscsillapító burkolat kialakításának díját és az üzembe helyezési vizsgálat díját. 

Az eszközök megfelelnek az EN 1176 játszótéri eszközökre vonatkozó szabványi követelményeknek és tanúsítvánnyal rendelkeznek.

3D gumiburkolatú gomba
3D gumiburkolatú lépcsők
3D gumiburkolatú homokozó
Homokozó különböző formákban
További információ
3D gumiburkolatú kocka
Didaktikus kocka
További információ